Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči, da odstopa od pogodbe, brez da bi za svojo odločitev moral navesti razlog. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se prav tako šteje kot odstop od nakupa.
Strošek, ki pri tem bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek poštnine za vračilo blaga. V primeru, da kupec odstopi od pogodbe mora prejeto blago vrniti najkasneje v 14 dneh od oddanega sporočila o odstopu prodajalcu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, prav tako embalaža in etikete ne smejo biti poškodovane.
Vračilo vplačila bo s strani podjetja izvedeno v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Možnost vračila ne velja za:
• za blago, ki je bilo izdelano posebej za kupca oz. je bilo prilagojeno njegovim navodilom;
• za blago, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo;
• za blago, ki ima zelo kratek rok trajanja ali kateremu je (v času vrnitve) že potekel rok uporabe.

Stroški vračila so breme pošiljatelja, razen v primeru, da je v naprej pisno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo oziroma vam v tem primeru obračunamo stroške vračila po veljavnem ceniku podjetja Pošta Slovenije. Ne odgovarjamo za nastale stroški, ki nastanejo zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani, z vsemi etiketami in v originalni embalaži.

Obrazec za reklamacijo

Izberite razlog za reklamacijo. Nato kliknite za prenos datoteke. Obrazec izpolnite, ter nam ga skupaj z izdelkom vrnite na naš naslov.

Obrazec za reklamacijo – prenos

Obrazec za odstop od pogodbe – prenos