Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini mungoandfriends.com, vam pošljemo v najkrajšem možnem času. Trudimo se, da so vsi artikli, katere ponujamo na naši spletni strani tudi na zalogi.

Želimo si, da bodo artikli na vašem naslovu dostavljeni v čim krajšem možnem času, zato bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Naročeno blago vam bo dostavilo podjetje Pošta Slovenije. Vaš paket lahko na vašem naslovu pričakujete v roku 3 delovnih dni. Če vas v času dostave ni na naslovu, potem lahko pošiljko prevzamete na vaši pošti.

Strošek dostave

Strošek dostave se izračuna glede na težo pošiljke po uradnem ceniku Pošte Slovenije. Cena poštnine je prikazana v košarici. Poštnina za nakup v znesku nad 50€ je brezplačna.

Paket gre lahko od nas še isti dan

Če stranka odda svoje naročilo na delovni dan, do 12.00 ure in še isti dan potrdi naročilo preko elektronske pošte ali preko telefona, potem še isti dan vaš paket oddamo dostavni službi. Naročila, prejejeta po 12.00 uri obravnavamo takoj naslednji delovni dan.
Za dostavo paketa poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Za vse dodatne informacije nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto na info@mungoandfriends.com.

Dobavni rok

Dobavni rok začne teči ob 12.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu in plačilu. V primeru, da naročeni izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o predvidenem roku dostave.

Dostavo lahko pričakujeto v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi. Dostavna služba vam lahko paket dostavi tudi na delovno mesto. Če pa ste v času dostave odstotni in je dostava neuspešna, vam bo dostavna služba pustila obvestilo, tako da se lahko dogovorite za dostavo. Vaš paket lahko prevzamete tudi na vaši pošti. Priporočamo vam, da ob naročilu navedete tudi telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi.